Richtingen

Bij ons volg je een opleiding waarmee je nog alle kanten op kunt. Entree is de basis. Na Entree ga je werken of verder leren op niveau 2.
Entree-opleidingen zijn er voor iedereen die nog geen diploma heeft.

Weet je al welke richting je wilt kiezen: geef dat dan vooral aan in je gesprekken met MBO Amersfoort. Weet je het nog niet zo goed? Geen probleem: je meld je aan voor Entree-opleidingen. Tijdens de intake en de opleiding zelf ontdek je wat bij je past. Je kunt dus nog van richting veranderen.   

Bouwen, wonen en onderhoud

Ben jij handig en vind je het leuk om dingen te maken? Kun je goed samenwerken, maar vind je het ook geen probleem om aanwijzingen op te volgen? Kies dan deze opleiding en leer meer over de bouw, veiligheid en het milieu!

Lees meer

Dienstverlening

Zorg jij graag voor anderen en kun je goed luisteren? Ben je positief en kun je makkelijk aanpassen? Kies dan deze opleiding waarbij je mensen kunt helpen en samenwerken met anderen.

Lees meer

Horeca, voeding en voedingsindustrie

Werk je graag met eten en hou je alles netjes en schoon? Ben je vriendelijk en klantgericht? Kies dan deze opleiding Je vindt het niet erg om ’s avonds en in het weekend te werken. Je kunt goed samenwerken. Ook als het druk is hou je je hoofd koel.

Lees meer

Mobiliteitsbranche

Je ziet snel hoe iets werkt, houdt van sleutelen en je bent handig met voertuigen. Techniek is je hobby! Kun je ook goed samenwerken? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Lees meer

Logistiek

Doe jij graag dingen in een vaste volgorde en houd je je aan regels en afspraken. Werk je precies en kun je je goed concentreren? Vind je het niet erg om zwaar werk te doen? En wil je best ’s avonds of ’s nachts aan de slag? Dan is werken in een magazijn of distributiecentrum wel iets voor jou!

Lees meer

Metaal, elektro- en installatietechniek

Vind je techniek leuk en ben je handig en precies? Hou je van afwisseling en werk je graag op verschillende plekken? Dan is deze opleiding wel wat voor jou!

Lees meer

Plant, dier of (groene) leefomgeving

Heb jij groene vingers en houd je van aanpakken? Kan je zelfstandig én in een team werken? Word je enthousiast van de buitenlucht en de natuur? Kies dan voor deze opleiding!

Lees meer

Verkoop en retail

Jij werkt graag met mensen en je vindt het leuk om anderen te helpen. En je bent klantgericht. Dan is werken in een winkel iets voor jou!

Lees meer

Entree voor Anderstaligen

Entree voor anderstaligen (EVA) is de opleiding voor jou als je nog geen schooldiploma in Nederland hebt. Je bent welkom als je Nederlands nog niet goed genoeg is om bij een andere mbo-opleiding lessen te volgen. Wil je een leuke baan en is je Nederlands nog niet goed genoeg? Kom naar EVA!

Lees meer