Online Open Huis Entree

Ga jij volgend jaar een Entree opleiding volgen en wil je kennis maken met onze school, docenten en studenten? 

Bekijk het filmpje van Mustafa, oud leerling van Entree-opleidingen en ontdek wat de opleiding voor hem betekent heeft.

 

In Corona tijd gaat alles anders. Dus ook ons Open Huis. 15 juni helaas geen ‘echt’ Open Huis op onze locatie aan de Valutaboulevard in Amersfoort. Bekijk dit filmpje uit 2018 en zie hoe je school gebouwd is.

Het liefst hadden we je natuurlijk zelf rondgeleid. Dat doen we nu met een Online Open Huis. Met video’s van studenten en docenten over de opleiding. Maak alvast kennis met Jeroen Harmeijer, teamleider Entree.

Of bekijk hier binnenkort de filmpjes van de BinnenSchoolse Praktijkplekken. Waar je werkt en leert tegelijk!

Binnen Schoolse Praktijkplek (BSP) Sint Pieters en Bloklands Gasthuis

Hier krijg je praktijkles in allerlei verplegende en verzorgende werkzaamheden. Dit alles onder toezicht van een docent en zorgverleners ter plaatse. Je leert in de praktijk assisteren bij de  verzorging en verpleging van mensen met dementie en mensen met een lichamelijke aandoening. Deze mensen wonen bij het Sint Pieters en Bloklands Gasthuis in een speciale woonomgeving. Zo ontdek je op een laagdrempelige manier wat het werken als Zorghulp (niveau 1) in de praktijk inhoudt.

BSP De Brink

Als student van de Entree-opleiding en de opleiding Entree voor Anderstaligen (EVA) kun je ook naar SRO De Brink. Deze Binnen Schoolse Praktijkplek werkt samen met basisschool de Marke, Natuurboerderij de Brinkhorst, Sportcomplex de Brink en Acht+ Meerwarenhuis. Er is van alles te doen en te leren in de praktijk. Over hoe het is om (klassen)assistent bij basisschool de Marke te zijn. Over wat dienstverlenend werk inhoudt als je een koffieochtend organiseert voor mensen met een beperking. Over wat er allemaal komt kijken bij werken in de horeca wanneer je een lunch bedenkt, maakt en verzorgt voor je klasgenoten. Het hele proces komt langs: van de inkoop van ingrediënten tot het maken en uitserveren van de producten. Je leert binnen budget te blijven en rekening te houden met allergieën en persoonlijke voorkeuren. Zo ontdek je op een laagdrempelige manier welk dienstverlenend beroep bij uitstek bij jou past.

BSP Kringloopwinkel Acht+

Als student van de Entree-opleiding en de opleiding Entree voor Anderstaligen (EVA) werk je bij kringloopwinkel Acht+ Meerwarenhuis. Er is van alles te doen en te leren in de praktijk. Over verkopen, klantcontact en logistiek wanneer je tweedehands spullen bij mensen ophaalt en verkochte spullen thuis bezorgt. Over techniek en hoe apparaten werken als je reparaties doet in de werkplaats. Over verzorging en winkelpresentatie als je spullen schoonmaakt, sorteert en op de juiste plek in de winkel zet. En tot slot over horeca in de koffiehoek met hapjes en drankjes. En dat alles op de locatie Valutaboulevard waar je ook je opleiding volgt.

BSP Salon de nieuwe stad

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen