Veelgestelde vragen

Hieronder vind je veelgestelde vragen en antwoorden over de nieuwe locatie. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar: entreeopleidingen@mboamersfoort.nl.

Wat is het adres van de nieuwe locatie?
Bekijk het adres en vind je route

Wanneer starten de lessen op de nieuwe locatie?
Entree-opleidingen verhuist in het najaar van 2018. De exacte datum van de verhuizing is nog niet bekend. Start jij schooljaar 2018-2019 met een nieuwe entree-opleiding? Dan volg je eerst nog lessen op de locatie Matthijs Vermeulenstraat 1 (huidige leslocatie).

Welke opleidingen gaan naar de nieuwe locatie?
Alle opleidingen van Entree-opleidingen worden vanaf het najaar 2018 op de nieuwe locatie gegeven. Ook alle opleidingen van School voor Veiligheid en de niveau-2 opleidingen van School voor Economie en Ondernemen verhuizen naar deze locatie.

Kan ik de nieuwe locatie bekijken?
Op dit moment wordt het pand volop verbouwd om alle theorie- en praktijkruimtes voor de scholen te creëren. Als het mogelijk is om de school te bekijken, dan zetten we dat op de website of nodige we je uit. Je kunt natuurlijk zelf alvast de route naar de locatie ontdekken en de pand aan de buitenkant bekijken.

Waar vindt het Open Huis van 13 juni 2018 plaats?
Het Open Huis op 13 juni vindt plaats op de huidige leslocatie Matthijs Vermeulenstraat.

Blijft Matthijs Vermeulenstraat een leslocatie van MBO Amersfoort?
Nee. Als alle opleidingen zijn verhuisd naar de nieuwe locatie, vervalt de Matthijs Vermeulenstraat als onderwijslocatie van MBO Amersfoort.