Nieuwe locatie

Benieuwd wat je hier ziet? Een impressie van dé onderwijslocatie van Entree-opleidingen sinds het najaar van 2018: Valutaboulevard 20. Dit is ook de locatie voor studenten van School voor Veiligheid en niveau 2-opleidingen van School voor Economie en Ondernemen. De video is nog van tijdens de verbouwing. Inmiddels is de locatie helemaal af en in gebruik! 

Wat biedt de nieuwe locatie?

1. Leren in de praktijk
Acht+ Meerwarenhuis runt hier een winkel voor tweedehands en vintage spullen. Afhankelijk van je profielkeuze, leer je in dit onderwijsbedrijf in de praktijk. Je krijgt les op school en je werkt in de winkel. In hetzelfde gebouw! Zo leer je theorie en praktijk onder één dak. Voor de profielen horeca en dienstverlening & zorg zijn er andere onderwijsbedrijven op andere locaties. In het gebouw zitten ook nieuwe praktijklokalen.

2. Mooi gebouw
Er zit een glazen dak in het gebouw en rondom het gebouw is een glazen pui. Dit zorgt voor mooie, lichte ruimtes. Van binnen naar buiten kijk je ver uit op de levendige omgeving met veel bedrijvigheid. Vlakbij zitten bijvoorbeeld de IKEA en Loods5. Heel ruimtelijk dus!

3. Makkelijk bereikbaar
Vanaf station Vathorst sta je met buslijn 7, 203 of 572 zo voor de deur. Met de auto neem je vanaf de A1 afslag 13-Amersfoort-Noord. De volgende afslag rechts en je rijdt al op de Valutaboulevard. Langs de hele Valutaboulevard ligt een fietspad. Dus kom je per (brom)fiets of scooter, dan rijd je er ook eenvoudig naartoe!