Hanna

20160609 Hannah Noort

Hoi!

Mijn naam is Hanna Noort en ik ben 18 jaar oud. Door Bureau Marketing en Communicatie ben ik gevraagd om een blog bij te houden. Als 15-jarige ben ik begonnen aan de studie juridisch medewerker zakelijke dienstverlening. Een prachtig jaar gehad qua klasgenoten, maar de studie zelf lag mij niet helemaal. Ik ben op zoek gegaan naar iets wat meer bij mij paste en kwam uit bij Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening. Inmiddels zit ik in de laatste periode van het tweede leerjaar.

Stage

Ik heb het afgelopen jaar stage gelopen bij Motiva Straatadvocaten. Dit is een organisatie die opkomt voor de belangen van dak-/en thuislozen. Een deel van deze mensen heeft te maken met een alcohol- of drugsverslaving. Dat maakt het extra moeilijk om hun leven weer op de rit te krijgen. Verder probeer ik samen met mijn collega’s uithuiszettingen te voorkomen en help mensen met schulden.

Studentenraad

Vanaf september 2014 ben ik actief in de studentenraad. Ik ben begonnen als algemeen lid en heb enorm veel ervaring opgedaan op het gebied van vergaderen. Na een jaar te hebben deelgenomen aan de raad, ben ik verkozen tot voorzitter. In mijn functie als voorzitter leid ik de vergaderingen.

MBO: onmisbaar

Ik ben actief betrokken bij de studenten en ga vaak met hen in gesprek. Dit doe ik ook regelmatig met docenten en andere medewerkers binnen MBO Amersfoort. Op deze manier probeer ik studenten en medewerkers/docenten dichter bij elkaar te brengen. Door regelmatig netwerkgelegenheden bij te wonen, kom ik in contact met diverse bedrijven en instellingen in Amersfoort. Hierbij is ook vaak de gemeente Amersfoort betrokken. Tijdens deze bijeenkomsten probeer ik de vooroordelen over MBO-studenten weg te nemen en de belangen van onze studenten te behartigen. Ik ben trots op de MBO- studenten en ik weet hoe onmisbaar wij zijn in de maatschappij!

Een studie en voorzitter zijn van de Studentenraad vraagt veel tijd. Vooral het voorzitterschap brengt veel extra activiteiten met zich mee. Als je mijn blog volgt, lees je er meer over.

Blogs geschreven door Hanna:
Doe mee aan Zomerondernemer 2017

Doe mee aan Zomerondernemer 2017

Heb je nog geen vakantieplannen? Ben je ambitieus? Heb je zin om jouw vakantietijd op een andere manier te besteden? Wil jij leren, je netwerk uitbreiden en misschien wel leuk verdienen? Altijd al je eigen bedrijf of winkel willen hebben? Dan is de wedstrijd Zomerondernemer 2017 jouw eerste en beste opstap naar een eigen bedrijf. Hanna Noort is...
Lees verder
‹ Terug naar het blog

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen